Såld

Stenhagen, Uppsala

Stenrösvägen 1

Slutpris: 1 300 000 kr

Stenrösvägen 1

Ljus och rymlig 2:a på våning 5 av 5 med hiss från markplan!

Högst upp i huset på våning 5 av 5 med hiss från markplan i ett ljust och soligt läge ligger denna stora och mycket välplanerade 2:a. Utmärkt planlösning som är fördelad på praktisk hall med klädkammare, ljust och stort vardagsrum, hemtrevligt kök med matplats, rymligt sovrum, badrum och härlig balkong i soligt läge. Till lägenheten hör ett förråd och en av föreningens tvättstugor är bekvämt belägen i samma trapphus som lägenheten.

Här bor man i en förening med flera gemensamhetsutrymmen så som samlings-/festlokal, övernattningsrum, bastu, hobbyrum, cykelförråd och totalt fem tvättstugor. Utöver detta finns gemensamma utemöbler och flera lekplatser som föreningens medlemmar är välkomna att använda. Föreningen har gott om parkeringar och garage att hyra.

I Stenhagen bor ni med ett stenkast till natur och friluftsliv och med bl.a. fotbollsplan, skidspår, vårdcentralen, kulturcentrum, fotbollsplan och curlinghall. I området finns även förskolor och skolor. Goda servicemöjligheter hos köpcentrumet vid ICA Maxi med bl.a. Willys, apotek och Systembolaget.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad