Såld

Stenhagen, Uppsala

Stenhagsvägen 162

Slutpris: 1 675 000 kr

Stenhagsvägen 162

**** Fast pris!**** Lägenheten säljs till fast pris. Först till kvarn! Anmäl intresse via mejladress [email protected]

Välkomna till en mycket fräsch välplanerad trea som ligger belägen på våning 2/2 i en av de bästa föreningarna i Stenhagen.

Bostaden erbjuder ett stort ljust kök med fräscha maskiner och fina ytskikt. Tack vare fönster i två väderstreck blir köket mycket ljust och trivsamt. Vardagsrummet är väl tilltaget och rymmer både större soffgrupp som matbord/kontorsdel. Utgång till rejäl härlig balkong i soligt sydväst-läge med sol från tidig dag till sen kväll. Två bra sovrum även dessa med fräscha ytskikt samt badrum med dusch och tvättmaskin. I bostaden finns ett förråd med fönster som med enkelhet kan utnyttjas som kontor eller sovplats för ett mindre barn.

På Stenhagsvägen 162 bor du i en natur och citynära område med all tänkbar service precis runt knuten. Stenhagen centrum växer stadigt och här finner ni bland annat ICA Maxi, Willys, Systembolaget, vårdcentral, bibliotek och gym. I området finns även skolor, förskolor och restauranger. Mycket bra buss och cykelförbindelser till centrum.

Välkommen hem!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad