Såld

Valsätra, Uppsala

Stavkärnsvägen 15

Slutpris: 5 625 000 kr

Stavkärnsvägen 15

Generösa utrymmen med fina möjligheter att sätta din egen prägel med tillhörande dubbelgarage

Vill du skapa ditt drömhem för dig och din familj och ge din egen touch och kärlek för en bostad att växa in i har den här mysiga villan en fantastisk renoveringspotential.

Med 140+140 kvm fördelat över två våningsplan finns här gott om plats för hela familjen. På övre våningen finner du fyra ljusa och luftiga sovrum, ett stort vardagsrum, ett rymligt matrum, ett kök med matplats och två badrum. Källarplanet erbjuder en generös gillestuga, ett hobbyrum, toalett, dusch och bastu, tvättstuga samt flera förrådsutrymmen för optimal förvaring.

Trädgården är en grön oas med uteplats med kvällssol, perfekt för att njuta av utomhuslivet. Dessutom finns ett stort garage samt gott om plats för bilar på uppfarten.

Med lite kreativitet och en renoveringsinsats kan detta hus bli ditt drömhem! Ta chansen att skapa din perfekta oas i denna välbelägna fastighet med stor potential.

Området
Här bor ni i ett lugnt och grönskande område med närhet till kommunikation, skolor (Valsätraskolan bara tvärs över gatan), affärer och grönområden i bland annat Hågadalen med dess friluftsliv, skid- och vandringsspår samt Gula stigen. Bra läge med endast en kort cykeltur till badplatser vid sjön Ekoln eller lite längre bort Lyssnaängsbadet. Föreningslivet i övrigt i stadsdelen domineras av fotbolls- och bandyklubben Uppsala Näs IK (UNIK), handbollsklubben Uppsala HK samt Valsätrakyrkans ungdomsverksamhet vilket omfattar bland annat körverksamhet med barn i skolåldern upp till vuxenkörer.

Cykelavståndet till Uppsalas två universitet och institutioner, samt till city, Ulltuna, Akademiska Sjukhuset, Ångströmlaboratoriet och BMC, Resecentrum och Gottsunda Centrum med all tänkbar service, matvarubutik, apotek, vårdcentral, bibliotek, simhall och en hel del restauranger. Med närhet till Uppsala universitet och akademiska institutioner samt flera skolor och förskolor, är Valsätra ett idealiskt val för familjer och studenter.

Med utmärkta kommunikationsmöjligheter via bussar och cykelvägar är det enkelt att utforska resten av staden och dess omgivningar.

Uppsala centrum nås med buss på 20 minuter. Här finner man även ett pulserande kulturliv med teatrar, konstgallerier och evenemang som berikar stadens själ. De mysiga caféerna, restaurangerna och butikerna längs gatorna bjuder in till denna charmiga stad.

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Stavkärnsvägen 15, Såld i Valsätra, Uppsala Planlösning från Stavkärnsvägen 15, Såld i Valsätra, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad