Såld

Slavsta, Uppsala

Stålgatan 44

Slutpris: 3 295 000 kr

Stålgatan 44

Mycket fin våning högst upp i hus med hiss! Öppen planlösning med braskamin och stor balkong!

Med insynsskyddat läge högst upp på våning fyra i fastighet med hiss finns nu möjlighet att förvärva en underbar lägenhet med härliga attribut såsom, eldstad, stor balkong i väster, generös takhöjd, hiss från markplan och stora sällskapsytor. Lägenheten har genomgående ekparkett och är i mycket gott skick.

Härlig och öppen planlösning som erbjuder en välkomnande hall, fint kök med stor matplats, öppet mot det rymliga vardagsrummet med braskamin och utgång till stor balkong, två sovrum, ett stort förråd som kan användas som extrarum/hemmakontor samt ett stort och fräscht badrum och en separat tvättstuga med gott om förvaring.

Lugnt och mycket barnvänligt område med närhet till lekparker, dagis, skola, service och naturen. Goda kommunikationer till city och ca 15 min cykelavstånd till stationen. Utmärkt läge även för bilpendlare till Stockholm.

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad