Såld

Slavsta, Uppsala

Stålgatan 44

Slutpris: 2 600 000 kr

Stålgatan 44

Otroligt fint renoverad och rymlig 3:a i markplan med radhuskänsla och två underbara uteplatser!

Eftertraktat boende i markplan med två stora uteplatser som ger känslan av att bo i radhus. Den utmärka planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med plats för avhängning och gott om förvaring i form av rejäl klädkammare. Vidare ger den öppna planlösningen mellan det fina köket och det rymliga vardagsrummet fantastiska sällskapsytor. Här finns goda möjligheter att duka upp för kalas med långbord. Fint ljusinsläpp tack vare många fönster i två väderstreck. Utgång till en av lägenhetens stora uteplatser som ligger i ett nordvästligt soligt läge där man kan njuta av kvällssolen. Två stora sovrum varav ett har utgång till en andra uteplatsen som ligger i ett sydöstligt läge med morgon- och förmiddagssol.

I föreningen finns gemensamma uteplatser med grill vid varje hus. I månadsavgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, bostadsrättstillägg och bredband.

I mysiga Slavsta bor man i ett lugnt och trevligt område samtidigt som man har närhet till alla de stora trafiklederna. I närliggande Boländerna finns all tänkbar service. Här finns bl.a. flera mataffärer, Systembolag, Ikea, byggvaruhus, osv.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Stålgatan 44, Såld i Slavsta, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad