Såld

Slavsta, Uppsala

Stålgatan 42

Slutpris: 2 050 000 kr

Stålgatan 42

Varmt välkomna till en totalrenoverad och rymlig trerummare i populära Slavsta. Huset har hiss från markplan och lägenheten har ett optimalt gavelläge på plan två, vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Här erbjuds man ett ljus och rymligt kök som nyligen renoverats, helkaklat badrum två ordentliga sovrum samt vardagsrum med plats för såväl sittgrupp som övrigt möblemang.

Välordnad förening med bra ekonomi. Här finns gemensamma uteplatser med grill vid varje hus. I månadsavgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, bostadsrättstillägg och bredband. Lugnt och mycket barnvänligt område med närhet till lekparker, dagis, skola, service och naturen. Goda kommunikationer till city och ca 15 min cykelavstånd till stationen. Utmärkt läge även för bilpendlare till Stockholm.

Välkommen på visning!

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad