Såld

Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm

Stagneliusvägen 26

Slutpris: 2 250 013 kr

Stagneliusvägen 26

22 kvadratmeter yteffektiv modern funkislägenhet

Välkommen till Stagneliusvägen 26 i Fredhäll, här finner du denna fantastiska lägenhet på 22 kvadratmeter. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och ljus som genomsyrar hela lägenheten. Stort fönsterparti som släpper in generösa mängder naturligt ljus och ger rummet en ljus och luftig känsla. Genomgående vit kulör och ekparkett i hela lägenheten. Belägen i en modernistisk funkisbyggnad, bjuder denna bostad på en unik atmosfär som kombinerar både elegans och bekvämlighet.

Det stora vardagsrummet ger inte bara plats för en bekväm säng, utan även utrymme för en rymlig garderob samt plats för ett matbord där du kan njuta av måltider i sällskap av familj och vänner.
Köket imponerar med sin moderna design och praktiska layout. Det nyrenoverade köket är utrustat med en micro, integrerad kyl och frys, induktionshäll, ugn och gott om förvaringsutrymme samt arbetsytor.
Badrummet erbjuder de bekvämligheter man kan tänkas behöva, inklusive wc, skåpsförvaring, handfat, dusch och möjligheter för ytterligare förvaring i form av kommod eller annan hyllförvaring. Hallen är välplanerad och erbjuder potential för smidig förvaring, vilket hjälper till att hålla ordning och reda i hemmet.
I fastigheten finns det hiss, eget förråd på vinden samt en gemensam tvättstuga att nyttja.

En kort promenad bort ligger Lindhagens galleria med ett varierat utbud av butiker, närservice och en stor ICA Maxi. I området finns flertalet trevliga restauranger, bla. populära Solstugan i Fredhäll, Golfbaren vid Kristineberg och Piren nere vid Hornsbergs Strand.
 
Här ligger Kungsholmens mest populära badställe! Sommartid flockas människor i alla åldrar vid badklipporna. Här finns både parker och lekparker, exempelvis Spårvagnsparken, Uggleparken och lummiga Kristinebergs slottspark samt flera skolor för den stora familjen. För den sportiga typen finns utomhusgym, tennishall, fotbollsplan, minigolf och båtklubb.
Kommunikationerna är utmärkta med flertalet bussar och tunnelbanans gröna linje som tar dig in till city på ca 5 minuter, det från station Thorildsplan.

Maria Cenner
Ansvarig mäklare

Maria Cenner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad