Såld

Valsätra, Uppsala

Stackvägen 2

Slutpris: 5 000 000 kr

Stackvägen 2

Mycket välrenoverat och smakfullt hus med källare och carport, beläget i ett barnvänligt område!

Mycket välrenoverat och smakfullt kedjehus på 106 +106 kvm med källare och carport. Här erbjuds ett hus i gott och välbehållet skick, med stora renoveringar utförda under de senaste åren (se separat lista längre ner), generösa sällskapsytor och gott om förvaringslösningar. Lugnt och barnvänligt beläget med nära anslutning till grönområden och smidig anslutning till stadskärnan.

Ytan fördelar sig på en ljus och välkomnande entré med goda avhängnings- och förvaringslösningar. I anslutning till entrén finns en gästtoalett. Här finns plats för den stora familjen med fyra bra sovrum i entréplan samt möjlighet till ytterligare i källaren om behovet finns. I entréplan finns även ett väl tilltaget vardagsrum och fint ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna samt utgång till den ena altanen. Den vackra eldstaden skänker både värme och ger ett stilfullt intryck. Öppet och ljust kök som renoverades 2020-/21 med plats för stort matbord. På entréplan finns även ett helkaklat badrum med badkar och ljusinsläpp från takfönster.

I källarplan finns ett större rum som kan nyttjas som ett extra sovrum eller allrum, ytterligare ett rum som idag nyttjas som hobbyrum och ett rum som idag nyttjas som förråd. Det finns även en tvättstuga samt ytterligare förvaringsutrymmen.

Fantastisk tomt med flertalet platser att njuta av solen och umgås. Uppvuxen med såväl gräsytor som blomsterrabatter och plats för trädgårdsland. Nyuppfört och vackert växthus (2023/24) ger stora möjligheter för den odlingsintresserade!

Valsätra/Norby är ett lugnt och idylliskt område med promenadavstånd till grundskola (Malmaskolan i Norby och Valsätraskolan), förskolor och idrottsanläggningar, både fotbollsplaner och ishall. Här bor du med närhet till flera mataffärer och även Näraliggande Svamptorget med ICA Norby samt ICA Rosendal erbjuder bra mataffärer. I närheten finns också Gottsunda centrum med all tänkbar service i form av apotek, postombud, bibliotek, affärer, Systembolag, restauranger, badhus och vårdcentral. Kort avstånd till busshållplats med goda bussförbindelser till City, Uppsala Science Park och Ultuna. För den som tar cykeln finns fina cykelvägar som leder in till centrala Uppsala.

Välkommen på visning!

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad