Till salu

Höganäs, Uppsala

S:t Persgatan 40A

3 195 000 kr
area icon Yta
  • 77,4 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 674 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1955
S:t Persgatan 40A

Välplanerad galvellägenhet i populära Höganäs!

Välkomna till en välplanerad och renoverad trea med trevlig balkong i soligt läge. Belägen på en lugn återvändsgata intill Höganäsparken.

Planlösningen fördelas på en välkomnande hall med praktisk klädkammare samt plats för skor och ytterkläder. Stort vardagsrum med utgång till balkong. Kontor/sovrum med skjutdörrar in mot vardagsrummet. Rymligt sovrum med tre inbyggda garderober samt ytterligare 3 fristående garderober. Fullt utrustat kök från Ballingslöv med skjutdörrar in mot trevlig matplats invid fönster för 4-6 personer. Ett badrum med dusch och förberett för tvättmaskin.
Till lägenheten hör ett vindsförråd. I månadsavgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, kabel-TV, internet och tvättstuga. Föreningen har även gemensamt elavtal för att hålla kostnaderna nere. Lägenhetens faktiska förbrukning debiteras bostadsrättshavaren 4 ggr/år.

I föreningen finns tre tvättstugor med torkrum, cykelförråd, hobbyrum och bastu. I källaren till hus 30 finns bastu & relax avdelning som kan bokas av föreningens medlemmar. I byggnad 30 finns hobbyrum som kan bokas av föreningens medlemmar.

Lägenheten ligger utmärkt till för den växande skaran stockholmspendlare. På mindre än 10 minuters promenad är du på resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. Det många inte känner till, är vilken grön oas Höganäsparken är, där den ligger skyddad och lummig i närheten. Här åker barn pulka på vintern, soldyrkare kan fånga de första strålarna på försommaren och en plats för picknick finns alltid nära till hands. Med direkt närhet till Vaksala torg, Uppsala konsert och kongress och tillgång till service i affärshuset Kvarnen med bland annat mataffär, systembolag och apotek. Höganäs har ett centralt läge, mindre än 6-7 minuters promenad till gågatan. I området finns flera träningsanläggningar och flera riktigt bra restauranger.

Välkommen på visning!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Rashin Cohen

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från S:t Persgatan 40A, Till salu i Höganäs, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad