Såld

Höganäs, Uppsala

S:t Olofsgatan 62B

Slutpris: 2 340 000 kr

S:t Olofsgatan 62B

Högst upp med balkong i söderläge!

Varmt välkommen till denna luftiga och välhållna tvåa om 60,5 kvm. Centralt belägen högst upp i huset på ST Olofsgatan med gångavstånd till centrum. Här erbjuds ett fräscht kök med ordentlig matplats invid fönster, stort vardagsrum med utgång till balkong i soligt söderläge, kaklat badrum med plats för tvättmaskin samt ett väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng. Ljus färgsättning, genomgående trägolv, 2,70 i takhöjd och mycket goda förvaringsmöjligheter!

Här bor man i en äldre och välskött förening med mycket låg belåning (1 181 kr/kvm) vilket avspeglar sig i lägenheternas avgifter. Föreningens mysiga innergård erbjuder sittplatser samt plats för grill. Här finns även p-platser att hyra för 400 kr/mån (separat kösystem tillämpas).

I källarplan finns gemensamma föreningsutrymmen i form av ett gästrum/samlingslokal, ett stort cykelförråd, hobbyrum, bastu, tvättstuga (maskiner från 2021), en extra "akut-tvättstuga" (tvättmaskin från 2022), samt tork- och mangelrum. Inom gångavstånd finns det förskola, skola, matbutiker samt Höganäsparken med lekplats. Mycket centralt läge nära centrum, 5 min på cykel / 10 minuter till fots. Till lägenheten hör två förråd, ett i källaren samt ett på vinden.

Välkommen med din intresseanmälan!

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad