Såld

Höganäs, Uppsala

S:t Olofsgatan 62A

Slutpris: 2 350 000 kr

S:t Olofsgatan 62A

Gavelläge med takhöjd om 2,70 m!

Välkommen till denna välskötta äldre förening med mycket låg belåning 1 181 kr/kvm) samt låg avgift på bostaden (2 895 kr). Föreningens mysiga innergård som erbjuder sittplatser samt plats för grill. Här finns även p-platser att hyra för 350 kr/mån (separat kösystem tillämpas). BRF-Alrik har ett kollektivavtal för bredbandsanslutning och kabel-TV (Tele2) som är prisvärt. Under 2022 har fiberanslutning installerats.

Bostaden erbjuder en rymlig välkomnande hall med garderober och överskåp. Lägenheten är ljus och luftig med en takhöjd om 2.70 m. Välplanerad och yteffektiv lägenhet med mycket inbyggd förvaring i alla rum, t.ex. bänkskåpet i vardagsrummet, garderober i sovrum, samt förvaringsskåp i hallen. Gavelläge med stora fönster i tre väderstreck och solljus som vandrar runt husgaveln från balkongen och sovrummet på morgonen, via vardagsrummet och sedan in i köket på eftermiddag/kväll. Unikt utformat kök i modern stil med anslutning till matplats, mycket bra arbetsytor. Dessutom några lyxdetaljer som t.ex. vin-/champagnekyl och tallriksvärmare. Balkongen med utsikt mot björkallén på S:t Olofsgatan.

Dessutom finns i källarplanet även ett gästrum/samlingslokal som kan hyras för 200 kr/dygn, ett stort cykelförråd, hobbyrum, bastu, tvättstuga med nya maskiner (från 2021), en extra "akut-tvättstuga" med ny tvättmaskin (juli 2022), samt torkrum för hängtorkning, och ett mangelrum. Inom gångavstånd finns det förskola, skola, matbutiker, Höganäsparken med lekplats, samt Kvarngärdets odlarförening, dvs kolonilotter. Kolonilotterna har en årsavgift på 360 kr per år - men där måste man stå i kö. Mycket centralt läge nära centrum, 5 min på cykel / 10 minuter till fots.

Till lägenheten hör 2 st förråd, ett i källaren (2.75 m2) och ett mycket stort vindsförråd (11 m2).

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från S:t Olofsgatan 62A, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad