Såld

Höganäs, Uppsala

S:t Olofsgatan 58C

Slutpris: 2 000 000 kr

S:t Olofsgatan 58C

Pärla mitt i Höganäs, modernt rustad med bevarad äldre charm från 1930-talet!

Unik och väldisponerad "minitvåa" i perfekt skick, modernt rustad men ändå bevarad med sin äldre charm. Tack vare byggåret 1936 erbjuds tidstypiska detaljer såsom generös takhöjd, stora fönster med djupa fönsternischer samt härliga trägolv.

Bostaden är belägen på första våningen i fastigheten, en halv trappa upp. Den har genomgående trägolv samt klinkers i hallen. Lägenheten har målade väggar med en ljus och klassisk färgsättning. Planlösningen erbjuder välkomnande hall, inbjudande vardagsrum samt sovrumsdel med stora fönster för vackert ljusinsläpp. Intill stilfullt renoverat kök från 2012 samt helkaklat badrum med takdusch.

I föreningen finns trevliga gemensamma utrymmen med tillgång till hobbyrum. Dessutom finns en härlig innergård, som är utrustad med både trädgårdsmöbler och grillplats. Till lägenheten hör tre förråd.

Omgivningen erbjuder ett attraktivt läge intill Höganäsparken och dess grönska och möjlighet till avkoppling, med promenadavstånd till stadskärnan, caféer, restauranger och uteliv samt Uppsala Centralstation. Runt knuten återfinns all tänkbar service såsom Kvarnengallerian, mataffärer, träningsanläggningar och skolor. För den aktive finns träningsanläggningar som Friskis&Svettis, Fitness24Seven och Actic på nära håll.

Missa inte chansen att bli ägare till denna lägenhet med utmärkt läge och smart planlösning.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller jesper.ackelman@widerlov.se!

Jesper Ackelman
Ansvarig mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från S:t Olofsgatan 58C, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad