Såld

Främre Luthagen, Uppsala

S:t Johannesgatan 5

Slutpris: 2 850 000 kr

S:t Johannesgatan 5

Unik 1:a belägen i attraktivt kvarter intill Fyrisån i välskött förening!

Med ett synnerligen eftertraktat läge i Främre Luthagen, endast stenkast från vackra Årummet, finns nu möjlighet att förvärva en trevlig 1:a belägen i charmigt hus med anor från 1800-talet! Här bor du i ett lugnt och skyddat gårdsläge med bara några få minuters promenad till stadskärnan och direkt närhet till Luthagens alla restauranger, studentnationer och mysiga fik.

Lägenheten är belägen i ett charmigt 1800-talshus som helrenoverades av bostadsrättsföreningen 2003. Här finns flera tidstypiska detaljer såsom stora, rymliga fönster med djupa fönsternischer, kakelugn och trägolv. Redan innanför lägenhetsdörren möts du av en imponerande takhöjd vilket skapar en härlig rymd! Här finns förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober med ytterligare förvaring i ett tillhörande vindsförråd. I det stora och luftiga allrummet finns en vacker kakelugn och en fantastik utsikt mot Domkyrkotornen! Vidare finns ett stort kök med plats för matgrupp samt ett helkaklat badrum med dusch.

Välskött förening med god ekonomi och låga månadsavgifter!

En bostad som måste upplevas på plats, missa inte chansen! Välkommen att anmäla dig till visning!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad