Kommande bostad

Fålhagen, Uppsala

S:t Göransgatan 26B

Pris enl ök
area icon Yta
  • 80 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 114 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 4 (med hiss)
S:t Göransgatan 26B

Unik lägenhet med ca 40kvm terrass i sydväst-läge!

Varmt välkomna till S:t Göransgatan 26B och Fålhagens lyxigaste 3:a med takterrass om ca 40kvm!

Här finner ni ett praktfullt boende med häpnadsväckande detaljer, påkostade tillval och härlig vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Ett boende där inga detaljer har lämnats åt slumpen utan allt smälter samman fint i ett genomtänkt utförande. Med ett finsnickrat kök, specialvalda luckor och garderober, sonos-ljudsystem, samt ett unikt vinrum så sticker detta boende ut på marknaden. Dess 80kvm rymmer ett vackert fullt utrustat kök med spishäll och ugn från Miele samt en öppen planlösning mot vardagsrummet. Med ett rikligt och naturligt ljusflöde från flera håll så fylls detta rum med ett fantastiskt ljus. Från vardagsrummet når ni den härliga takterassen med många härliga soltimmar. Vidare finner ni ett stort master bedroom med elegant walk-in closet, ett mindre sovrum med bra ljusinsläpp och ett helkaklat, lyxigt badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Boendet här är bekvämt med kombinationen av nybyggt i en äldre stadsdel med bland annat en nyrenoverad Coop-butik belägen i gatuplanet samt ett för föreningen privat garage och gym dit ni enkelt tar hissen från ert våningsplan. Att husen och bostäderna andas kvalité och hantverk är en tydlig tråd i projektet. För er som köpare innebär det ett hem med platsbyggt kök, och platsbyggda garderober, vackert lagda trägolv och golvvärme. Färgskalan går i varma, naturnära toner med inslag av trädetaljer och sten.

Som boende här har ni närhet till allt; med endast kort promenad når ni centrum med stort utbud av restauranger, caféer, butiker m.m. Uppsala resecentrum för vidare pendlarmöjlighet via buss, tåg eller bil där ni snabbt tar er ut på E4:an för vidare transport. I ert direkta närområde finns affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, frisör, systembolag och restauranger, Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader, samt Uppsala konsert och kongress.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jonathan Léman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Mark som ingår i upplåtelsen

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad