Såld

Fålhagen, Uppsala

S:t Göransgatan 25

Slutpris: 3 350 000 kr

S:t Göransgatan 25

Generös 2,5a i mycket fint och tilltalande skick, belägen i vackert 30-talshus i Fålhagen!

Välkomna till denna mycket ljusa och hemtrevliga lägenhet med rymlig planlösning, belägen i Fålhagen precis intill stadskärnan och resecentrum. Denna mycket tilltalande lägenhet om 2,5 rum och kök erbjuder eftertraktade detaljer så som stora rum med generösa spröjsade fönsterpartier och högt i tak samt genomgående vackra trägolv. Lägenheten har varsamt renoverats och håller ett genomgående fint skick med smakfulla materialval.
Planlösningen erbjuder en hall med förvaring i både garderob och avhängning samt en möblerbar inre hall med förvaring i klädkammare. Ett modernt kök med plats för större matbord. Ett mycket ljust vardagsrum som rymmer stor soffgrupp och annan önskad möbel. Till detta får ni även ett stort sovrum med mycket generösa förvaringsmöjligheter i både garderobsvägg och klädkammare. Samt ett helkaklat badrum med badkar. Utöver all förvaring i lägenheten finns två externa förråd tillhörande lägenheten.

Brf Östergården är en välskött och stabil förening med de stora renoveringarna avklarade. De boende erbjuds bl a tillgång till en grönskande innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter.

Fålhagen har ett utmärkt centralt läge med promenadavstånd till citykärnan. Resecentrum ligger endast ett stenkast bort vilket skapar perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I området finns affärshuset Kvarnen med bl a livsmedelsbutik, apotek, systembolag och restauranger.

Missa inte denna charmiga lägenhet med detta toppenläge! Möjlighet till snabbt tillträde. Anmäl ert intresse till mäklaren idag.

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från S:t Göransgatan 25, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad