Till salu

Storvreta, Uppsala

SOLVALLEN 134

4 695 000 kr Eller enligt ök
area icon Yta
  • 169 m2 boarea
  • 2 142 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2001
SOLVALLEN 134

Välkommen till Solvallen 134, ett lantligt läge när det är som bäst med fridfulla omgivningar ”bullerby känsla” och med påfart på E4:an endast några kilometer bort så blir detta ett toppenläge! ! Rymlig villa från Vårgårdahus byggd 2001, stort dubbelgarage med el-portar och förråd samt ett fristående trädgårdsförråd / vedbod.
Här bor du med närhet till både Storvreta, Björklinge och Uppsala där det finns ett brett utbud av service såsom förskola, skola upp till 9:an och i Björklinge har du dessutom den fina badsjön. För den hästintresserade finns flera fina anläggningar inom räckhåll. Skolbussen stannar i området och även buss med turer in till Uppsala.

Planlösningen fördelar sig på entréhall med plats för att hänga av sig ytterkläder, kök med matplats, tvättstuga med grovingång, rymligt vardagsrum med braskamin och via vardagsrummet nås det mycket trevliga uterummet och vidare den stora trädgården. Två sovrum och angänsande till dessa finns ett badrum. Övervåningen öppnas upp med ett ljust allrum och från denna del nås tre sovrum, en klädkammare samt ett badrum. Härlig trädgårdstomt med gott om plats för både lek och odlingar. Inbjudande vedeldad badtunna sätter guldkant på både vardag som helg.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide
Planlösning från SOLVALLEN 134, Till salu i Storvreta, Uppsala Planlösning från SOLVALLEN 134, Till salu i Storvreta, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad