Såld

Sundbyberg

Solvallavägen 5

Slutpris: 11 450 000 kr

Solvallavägen 5

Dröm i Duvbo - i samma familjs ägo sedan 1932

Denna villadröm i Duvbo har varit i familjens ägo sedan 1932. I mångt och mycket har tiden stått stilla med enstaka uppdateringar såsom bergvärme. Många originaldetaljer finns bevarade. Ypperlig chans för den som önskar skapa sitt eget drömboende utifrån eget tycke och smak då hela villan behöver renoveras. I samband med att villan tömdes passade man på att kika under heltäckningsmattorna och fina trägolv upptäcktes, både stavparkett av ek och plankgolv.

Villan ligger på stor hörntomt om 898 kvm, fint inbäddad i grönska, med utsikt över den fina Solparken som är hjärtat i gamla Duvbo. Trädgården bjuder på fruktträd och stora gräsytor för lek och stoj. I huset finns bergvärme och garage.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Solvallavägen 5, Såld i , Sundbyberg Planlösning från Solvallavägen 5, Såld i , Sundbyberg Planlösning från Solvallavägen 5, Såld i , Sundbyberg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad