Kommande bostad

Skuru, Nacka

Solsundavägen 27

Nästa visning
calendar icon söndag 18 augusti 13:10 - 13:50
  • Friliggande villa
11 495 000 kr
  • lamp and chair icon 8 rum och kök
area icon Yta
  • 136 m2 boarea
  • 35 m2 biarea
  • 152 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1977
Solsundavägen 27

Egen båtplats nedanför huset och uthyrningsmöjlighet!

Välkomna till ett riktigt livsstilsboende invid Skurusundet. Här bor du på första parkett med båten på egen brygga med segelbåtsdjup nedanför huset och med strålande vattenutsikt från alla rum. Hemmet är så nära vattnet att man nästan kan sträcka ut handen och ta på båtarna som går förbi. Här bjuds på ständig underhållning!

Parhuset i tre plan är idag disponerat i två helt separata lägenheter på 55 kvm respektive 116 kvm, var och en helt självförsörjande och med egen ingång. En fantastiskt möjlighet att bo i de övre två planen på 116 kvm med fyra sovrum, kök och två badrum och samtidigt få en hyresintäkt på mer än 10 000 kr per månad. Lägenheten i bottenplan har tre rum, kök och badrum med tvättpelare och går in från framsidan av huset.

Utöver detta tillhör ett isolerat garage och ett stort förråd detta friköpta hus. Läget, centralt i Skuru, gör att man är i stan på tio minuter med bil eller en kvart med buss. Enkelt och bekymmerslöst!

Visningar

Föranmäl dig gärna via hemsidan. Välkommen på visning! söndag 18 augusti, 13:10 - 13:50
Anmäl mig
Anna Hellgren
Ansvarig mäklare

Anna Hellgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna

Bostad

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Solsundavägen 27, Snart till salu i Skuru, Nacka Planlösning från Solsundavägen 27, Snart till salu i Skuru, Nacka Planlösning från Solsundavägen 27, Snart till salu i Skuru, Nacka

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad