Såld

Gränby, Uppsala

Solskensgatan 17

Slutpris: 1 650 000 kr

Solskensgatan 17

Optimalt planerad 2:a med stilrena materialval och kort gångavstånd till Gränby Centrum!

Varmt välkomna till denna ytterst välplanerade lägenhet högt upp i huset på vån 3 av 4. Här finner ni en lägenhet med fin balkong, genomgående smart planlösning och perfekt läge med närhet till Gränby Centrum. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med förvaring i garderober, sovrum med plats för säng, badrum med hög standard, kök med vit skåpinredning från Vedum och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns även utgång till lägenhetens balkong in mot föreningens gård.

Tack vare närheten till Gränby centrum finns inom kort gångavstånd ett enormt utbud av butiker, biograf, restauranger och övrig service. Populära Gränbyparken med den stora lekplatsen ligger angränsande till detta fina nybyggda område. I Brf Solgläntan har alla grannar dessutom tillgång till en gemensam takterrass med 360° utsikt över staden samt ett bokningsbart övernattningsrum och en bokningsbar föreningslokal.

Varmt välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Solskensgatan 17, Såld i Gränby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad