Såld

Älvsjö centrum, Stockholm

Solberga Hagväg 11

Slutpris: 3 450 000 kr

Solberga Hagväg 11

Trea i absolut toppklass högst upp i huset, ett stenkast från Älvsjö Centrum!

**Accepterat pris** En mycket väldisponerad trea om 79kvm ett stenkast från Älvsjö Centrum. Bostaden präglas av sina stilfulla ytskikt, en rymlig walk-in closet med elegant och praktiskt inredning samt ett modernt kök och badrum i toppskick. Med genomgående rymliga ytor, fint ljusinsläpp samt en stor balkong är detta ett smakfullt och trevligt boende att trivas i under många år framöver.

Lägenheten har en väl genomtänkt planlösning där den stilrena hallen erbjuder mycket bra förvaring och leder till bostadens alla rum. Vardagsrummet är stort och ljust och rymmer gott om plats för möbler. Från vardagsrummet når man den behagliga balkongen där man kan spendera många härliga sommardagar i solen. Köket är modernt och fullt utrustat med mycket goda förvaringsmöjligheter i vita överskåp samt ljusa trälådor från varumärket Kitchn som omger hela köket. Det är även stort nog att rymma ett matbord för 4-6 personer. De två sovrummen som ligger i olika ändar av lägenheten har plats för dubbelsäng och har varsitt fönsterparti som bjuder på behagligt ljusinsläpp till rummen. De är tapetserade med värmande färger och ett av sovrummen har även en snygg fondvägg. Badrummet är helkaklat i grått och har ett badkar. För förvaring finns en rymlig walk-in closet.

Brf Lerskogsparken är en välskött och äkta förening. Brf Lerkrogsparken upplåter 83 lägenheter varav 65 med bostadsrätt och 18 med hyresrätt samt en lokal. De gemensamma utrymmena består av ett barnvagnsrum, cykelförråd och tvättstuga. Föreningen har även en gemensam gård med grillplats och lekpark.

Solberga Hagväg 11 ligger i ett lugnt och barnvänligt område med mycket nära till serviceutbud såväl kommunikationer. Knappt några hundra meter bort ligger Älvsjö Centrum med fullt serviceutbud så som mataffärer, gym, apotek, caféer, konditorier, restauranger, bibliotek, bank m.m. I närheten ligger Solbergaskogen, Långsjön samt Älvsjöskogen. Älvsjöskogen är en mycket uppskattad oas för Älvsjöborna med både elljusspår, utegym, grillplatser och fotbollsplan som nås genom en kort promenad från bostaden. Dessutom finns utmärkta kommunikationer från Älvsjö centrum med pendeltåg och bussar. Från pendeltågstationen nås Stockholms Central på endast tio minuter.

William Halmstrand
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om William

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Solberga Hagväg 11, Såld i Älvsjö centrum, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad