Kommande bostad

Ormsta, Vallentuna

Smultronvägen 25

  • Friliggande villa
8 500 000 kr
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 121 m2 boarea
  • 840 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1987
Smultronvägen 25

Välkommen till huset med allt, och lite till!

Välkommen till ett hem där inget har lämnats åt slumpen, det kan jag garantera. Ni kommer att uppslukas av den smakfulla stilen och fastna i de genomtänka detaljerna och funktionerna. Att hitta ett hus likt detta kommer ni få svårt att göra, om det ens är möjligt! Välkommen hem!

På Smultronvägen finner ni denna helrenoverade, vita enplansvilla som erbjuder precis allt och lite till. Första kliven in på tomten sätter snabbt tonen för vilken typ av boende detta är. Det är boendet som har allt.
Man slås direkt av den magnifika utevistelsen man har här på den södervända framsidan. Nylagt gräs, stor altan som omringar den fantastiska poolen, din alldeles egna oas att njuta av när du vill. Som om det inte vore nog finns här plats för flera loungemöblemang och stor matgrupp.
Kan lova er att på vår och sommar finns det ingen annan stans ni hellre kommer vilja vara, detta hus på Smultronvägen är ert egna smultronställe.

Invid huset finns även ett 35 kvm stort isolerat garage/förråd för bilen med klinkergolv och massor av förvaring.

Husets hall bjuder in er till bostaden och du får omedelbart en bra känsla. Väggarna i hallen kläs av modern akustikpanel och vidare in av säljarnas egenskapade väggfärg som är i en greige ton. I hallen finns alla familjers behov tillsedda med fantastisk förvaring bakom skjutdörrar om hela 3 meter! På golvet ligger stilfull klinker och fortsatt in i huset ersätts klinkern med de fina vitpigmenterade trägolvet. Genomgående i hela huset är vattenburen golvvärme.
Vidare kommer ni till husets hjärta. Ett stort, ljust och välplanerat kök med en förvaring som är något utöver det vanliga. Här finns plats för den stora familjen eller för att underhålla större sällskap med gäster. Invid köket har ni plats för ett matbord på hela 3 meter, här får alla plats! Vyn från kök och vardagsrum är ut över boendets otroliga utevistelse. Här har det skapats en fin känsla av outdoor/indoor tack vare de stora glaspartierna som också bidrar till ett fint ljusinsläpp. Vardagsrummet möbleras idag med två soffor som står mot varandra och inbringar en känsla av en social yta för trevliga spelkvällar eller filmmys med familjen.
Fortsatt in i huset finns fyra sovrum. Ett mysigt master bedroom med mjuk matta under fötterna och garderobsvägg om hela 3 meter för fantastisk förvaring. Huset har två väl tilltagna barnrum om ca 14 kvm, båda målade i sober ton och givetvis god förvaring i garderober. Sista sovrummet är perfekt som gästrum eller kontor för den som jobbar hemifrån.
Det stora badrummet är verkligen något utöver det vanliga. Det är något extra ordinärt när det gäller planering, storlek och detaljer. Här finns både badkar och en separat dusch med moderna spröjsade duschväggar. I badrummet finns även hustes tvättstuga, moderna maskiner från Samsung är snyggt inbyggda tillsammans med värmepumpen samt god förvaring i skåp.
Ytterligare WC finns i anslutning till hallen.

Smultronvägen ligger i populära Ormsta i ett lugnt villaområde med närhet till det mesta.
Kort bilfärd eller promenad så har du tillgång till allt vad Vallentuna Centrum har att erbjuda. Varför inte ta en lugn frukost på Stenugnsbageriet, en burgare på brödernas eller en sväng in på den lokala presentbutiken när du skall gå bort. Här i centrum finns även en otroligt uppskattad och välsorterad Ica-butik. Centrumet erbjuder även systembolag, apotek, florist, vårdcentral och läcker bowlinghall.

För barnfamiljen bor ni alldeles ypperligt. Närmaste skolan, Hagaskolan, ligger endast 10 minuters promenad, och har morgonen inte flutit på som önskat, tar ni cykeln och är framme på 5 minuter. Hagaskolan är mycket populär och har klasser från förskoleklass till nionde årskursen. När barnen växt ur den skolan kan de enkelt ta sig till Vallentuna gymnasium som också ligger nära. Ni bor med absolut närhet till roliga aktiviter som finns på Vallentuna IP och ishall, båda dessa kort avstånd från huset. Vallentunasjön lockar gamla såväl som unga, både sommar och vinter. På vintern kan man åka långfärdsskridskor här och på sommaren erbjuds fina naturområden att vistas i. Perfekt för söndagspromenaden eller löprundan för den aktive.

Närmaste kommunikationerna för resa till Stockholm är att med Roslagsbanan från Ormsta ta dig till stan på endast 31 minuter utan byten! Flertalet busslinjer finns för resa inom kommunen.

Det här hemmet är oslagbart, med alla detaljer på plats, allt ni kan behöva och allt ni vill ha, Välkommen till ert nya boende.

Intresseanmälan
Emma Kellermalm
Ansvarig mäklare

Emma Kellermalm

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Bostad

Ekonomi

Område

Planlösning från Smultronvägen 25, Kommande i Ormsta, Vallentuna
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad