Såld

Stallhagen, Västerås

Slottsstigen 1

Slutpris: 4 250 000 kr

Slottsstigen 1

Härlig våning i vackert hus med spännande historia!

Nu erbjuder vi en härlig våning i ett unikt och vackert hus. Med sin historia som tidigare fängelse finns det många spännande berättelser. Husets vackra arkitektur finns kvar där du nu har ett fint tillfälle till ett läckert boende. Som en av få lägenheter med balkong direkt mot Mälaren ges en fantastisk utsikt från alla fönster ut över Mälaren, och med en luftig och tilltalande planlösning är det lätt att trivas.
Lägenheten erbjuder en generös takhöjd, stora vackra spröjsade fönster med djupa nischer, härligt ljusinsläpp och en hög trivselkänsla!

Här bor du centralt men ändå nära grönområden, bad, restauranger, centralstation, småbåtshamn m.m. Ett som helhet perfekt läge.

I lägenheten möts du av en välkomnande och rymlig hall med anslutande badrum. Läckert golv i svartvitt som sträcker sig in mot det trivsamma köket. Vardagsrummet når du från både hall och kök vilket gör det extra trivsamt. Här möts du av en härlig rymd med massor av ljus från de vackra fönsterna. Det finns plats för både matsalsbord och rejäl soffgrupp. Här är det lätt att umgås med vännerna på besök. Från vardagsrummet når du även balkongen. Här njuter du av en härlig utsikt över hamnen och Mälaren...
Det finns två bra sovrum varav det största har en intilliggande praktisk klädkammare samt flera garderober. Två fina fönster.

Detta är ett tillfälle för dig som söker ett unikt boende och ett läckert läge! Tillhörande parkeringsplats underlättar.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information. Läs även mer om husens spännande historia samt annan bra information på föreningens hemsida www.slottsstigen.se

Privat: Magnus Levenborn
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close