Såld

Centrum, Uppsala

Slottsgränd 2D

Slutpris: 3 045 000 kr

Slottsgränd 2D Visa projekt

Nyrenoverad lägenhet i smakfullt utförande, med ett förstklassigt läge i centrala Uppsala!

Unikt tillfälle att förvärva en nyrenoverad tvåa med ett fantastiskt läge precis intill Slottet! Fastigheten med ursprung från 60-talet totalrenoveras och befintliga lägenheter moderniseras till ett genomgående nytt och tilltalande skick. Beräknas stå klar för inflytt i slutet på sommaren/ tidig höst år 2022.
Lägenheterna är smart planerade och mycket yteffektiva. Du som boende får tillgång till föreningens gröna oas mitt i stan, tack vare den avskärmade och uppvuxna innergården som skänker en vilsam harmoni i lugn och stilla miljö. Utöver det erbjuder föreningen dig även tillgång till cykelförråd med verkstad i källarplan, tvättstuga och parkering. Juridisk person får köpa till ett begränsat antal!

På Slottsgränd bor du som närmsta granne med Uppsala Slott. Området är främst präglad av Uppsala universitet, nöjesliv och inte minst studentliv. Här finns många av Uppsalas historiskt mest intressanta byggnader bl a Uppsala domkyrka, Universitetshuset med aulan, biblioteksbyggnaden Carolina Rediviva och andra äldre institutionsbyggnader. Inom området finns i stort sett alla studentnationer inom kort avstånd. Smidiga cykelvägar med närhet till alla stadens universitetsinstitut. Med andra ord är detta det mest optimala läget för sig som studerar och önskar närhet till allt staden har att erbjuda!

Välkommen till vår visningslägenhet! Anmäl ditt intresse till mäklaren idag

Rashin Cohen

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad