Till salu

Rönnby, Västerås

Släggkastargatan 7

Nästa visning
calendar icon onsdag 4 oktober 19:00 - 19:30
1 695 000 kr
area icon Yta
  • 77,8 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 691 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 9 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1972
Släggkastargatan 7

Exklusivt renoverad lägenhet - omgjord till 4rok!

Välkommen till denna fantastiska lägenhet som har genomgått en omfattande och lyxig renovering, där inget har lämnats åt slumpen. Med en perfekt balans mellan modern elegans och praktisk funktionalitet erbjuder denna bostad en exklusiv stil som kommer att imponera på den mest kräsna köparen. Bostaden är en omgjord trerummare till en fyra rum och kök.

Lägenheten öppnar upp till ett rymligt vardagsrum med en genomtänkt layout och en känsla av rymd som förstärks av det vackra ekparkettgolvet. Balkongen nås från vardagsrummet som är inglasad och med en härlig utsikt. Här finns gott om plats för både avkoppling och underhållning. Det hjärtat av hemmet, det helt nya köket från Ballingslöv har en fantastisk design och funktionalitet. De högkvalitativa materialen och de moderna detaljerna är väl genomtänkta.

Badrummet är renoverat för att skapa en hotellkänsla med kakel och klinker som smälter ihop och svarta detaljer. Dessutom finns en separat gäst-wc med klinkergolv stilrena materialval.

Denna ursprungliga trerummare har smart omvandlats till en rymlig fyrrummare för att bättre passa dina behov. Här finns privata sovrum med gott om förvaringsutrymme samt utrymme för arbete eller lek.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en unik chans att leva i lyx och komfort. Varje hörn av bostaden visar på omsorgsfull design och en känsla av raffinerad smak. Med genomgående renoverade ytskikt, det moderna köket från Ballingslöv, ekparkettgolv och den utökade ytan till en fyrrummare är detta verkligen en plats att kalla hem. Välkommen på visning!

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! onsdag 4 oktober, 19:00 - 19:30
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad