Till salu

Munkmora, Värmdö

Skyttevägen 8

  • price tag icon 4 347 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 800 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 60 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 347 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1970
Skyttevägen 8

Fin 2a i föreningens bästa läge, helt insynsfritt och vy över grönska.

Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Fin 2:a i insynsskyddat och soligt läge med vy över innergård och härlig grönska! Här bor du i ett trivsamt läge med vackra ängar, sjö och naturområden alldeles intill knuten samtidigt som du har kort promenadavstånd till Gustavsbergs centrum med diverse utbud av service och kommunikationer. Föreningen har god ekonomi och lägenheten är billig och äga då allt inkl hushållselen ingår i avgiften. Vid behov av parkering kostar det extra men till ett förmånligt pris.

Lägenheten ligger behagligt en trappa upp och är välplanerad med generösa ytor och rum. Köket ligger som ett hjärta i lägenheten med vita fronter, svart fin bänk och stänkskydd i vitt kakel. Från köket når du balkongen som tack vare väggarna på sidorna skapar en ännu mer ombonad och privat känsla. Här finns plats för mindre loungegrupp eller cafébord med stolar. Från balkongen har du vy över en av föreningens fina gräsytor och solen strålar från förmiddagen till kväll. Vardagsrummet är ljust och luftigt med gott om plats för soffgrupp. Du kan förslagsvis även möblera med ett större matbord, hyllor och/eller skrivbord. Vill man dela vardagsrummet för att få ett extra sovrum är detta möjligt genom att ex montera upp en snygg industrivägg i glas eller draperi. Utanför vardagsrumsfönster ligger en skogsdunge nära intill som blir likt en grönskande tavla under sommarhalvåret, väldigt fint! Sovrummet är också rymligt och ger plats för dubbelsäng med sängbord och förvaringsmöbel. Här finns en inbyggd garderobsdel med gott om förvaringsmöjligheter bakom draperi. Badrummet är i äldre skick och kan efter tycke och smak anses behöva renoveras, optimalt för dig som vill sätta din egna prägel. Till lägenheten ingår ett stort praktisk förråd, detta ligger en trappa ner i huset. På Skyttevägen bor du i en av Gustavsbergs mest solida föreningar med övernattningslägenhet, festlokal och bastu.

Utanför lägenheten finner du en lugn och grönskande gräsyta med skogsdunge intill. Runt knuten finns fina vandringsleder i naturreservat, ängar och du har väldigt nära till Ösby Sjö om du vill ta ett dopp från klipporna. Busshållsplatsen Skyttevägen ligger ett stenkast bort och Gustavsberg Centrum når du enkelt med promenad/cykel. Detta är en bostad med ett perfekt läge i ett av Gustavsbergs mest solida föreningar.

Intresseanmälan
Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Skyttevägen 8, Till salu i Munkmora, Värmdö
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad