Såld

Kungsängen, Uppsala

Skyttelgatan 11

Slutpris: 3 150 000 kr

Skyttelgatan 11

Två balkonger varav ena inglasad!

Välkommen till ditt nya hem på Skyttelgatan 11! En drömlägenhet för dig som söker ett hem med hög standard, genomtänkta detaljer och en harmonisk atmosfär. Här bor du på sjätte våningen av sju i en välskött och trevlig bostadsrättsförening som erbjuder fiber bredband inkluderat i avgiften. Lägenheten ligger i ett fantastiskt läge med två balkonger i två olika väderstreck. Från lägenhetens inglasade balkong har du en vacker utsikt över den trevliga innergården.

När du kliver in i denna ljusa och välplanerade trerummare möts du av ett vackert parkettgolv som löper genom samtliga rum och skapar en enhetlig och stilren känsla i hela bostaden. Köket är både modernt och praktiskt med en induktionshäll, kyl, frys, mikro, ugn, diskmaskin och fläkt som ger dig allt du behöver för att laga mat och baka med stil och enkelhet. Här kan du njuta av att förbereda middagar och umgås med vänner och familj i en trivsam miljö.
Vardagsrummet är rymligt och har en plats för både TV-möbel och en större soffgrupp, vilket gör det till en perfekt plats för att koppla av och njuta av en filmkväll eller bara ta det lugnt efter en lång dag. De stora fönstren ger ett fantastiskt ljusinsläpp och skapar en luftig atmosfär i rummet. Som en förlängning av vardagsrummet finns den inglasade balkongen som höjer mysfaktorn för denna lägenhet. Badrummet är generöst tilltaget och erbjuder en kombinerad tvättmaskin/torktumlare för att göra vardagen enklare och mer bekväm.
När du känner för att njuta av utemiljön kan du ta dig ner till innergården där trädgårdsmöbler och grönska skapar en oas för avkoppling och social samvaro. Här kan du slå dig ner med en bok, ta en fika med grannarna eller bara njuta av att vara utomhus i en lugn och trevlig miljö.

Till lägenheten tillhör ett källarförråd. Stor hiss från markplan som går ända ner till källarplan där du finner garage, cykel och barnvagnsförråd. I samma hus som lägenheten högst upp finns föreningens gigantiska takterrass om 160 kvm som får nyttjas av de boende.

Området erbjuder dessutom närhet till både natur och stadsliv med en mängd olika aktiviteter och upplevelser att ta del av. Här har du allt du behöver för att trivas och må bra. Fler cafeér och restauranger finns på gångavständ från bostaden samt populära matbutiken Willys.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skyttelgatan 11, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad