Såld

Haga, Västerås

Skyttegatan 2B

Slutpris: 1 215 000 kr

Skyttegatan 2B

Välskött 2 rok i ostört läge med mysig utsikt och solig balkong!

På tredje våningen finner ni denna trevliga bostad i fint skick på attraktiva och grönskande Haga!

- Helkaklat badrum med tvättmaskin
- Gediget kök med gott om arbetsytor
- Luftiga ytor och generöst med utrymme
- Ljuvlig innergård i ostört läge
- Gott om förvaring med två förråd

Varmt välkomna till denna väl omhändertagna 2 rok om 57 kvm ostört beläget högst upp i huset med solig balkong och fri från insyn. Boendet karaktäriseras av genomgående ljusa ytskikt, rymligt kök med diskmaskin och plats för ordentligt matbord, helkaklat badrum med tvättmaskin, rogivande sovrum i dov färgsättning samt lufigt vardagsrum med gott om utrymme för fri möblering och utgång mot den soliga balkongen i attraktivt sydvästläge.

Trivsam förening med ljuvlig innergård mot grönska. God ekonomi och friköpta fastigheter sedan 2021. Välkomna till Haga, ett fint område med närhet till det mesta du kan önska. Här har du matbutiker på gångavstånd, kort cykeltur till Stenby med stormarknad, systembolag och träningspark. Du tar dig smidigt ner på stan, antingen med buss, bil eller cykel, där du har tillgång till MDU, centralstationen, restauranger och butiker. I närområdet finns fina promenadstråk och motionsspår.

Hjärtligt välkomna till ett hem att trivas i!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skyttegatan 2B, Såld i Haga, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad