Såld

Skuru, Nacka

Skurusundsvägen 23

Slutpris: 9 275 000 kr

Skurusundsvägen 23

Känsla och själ i Skuru

Med massor av charm och känsla bjuder denna vackra 20-talsvilla in. Här bor man på badrocksavstånd till Bastusjön!

Innanför de vita pargrindarna och syrénhäcken når man en egen värld. En grusad gång leder fram till det grönmålade vackra huset med vita knutar och spröjsade fönster. Här har man värnat om detaljerna och tagit hand om sitt hus! Ytan är fördelad över tre plan med sällskapsytor på entréplan, sovrum och badrum på övre plan samt lekrum, gästrum, badrum och bastu på källarplan.

Villan är belägen i en vackert anlagd uppvuxen trädgård med mycket blomster, flera fruktträd och flera fina uteplatser. Perfekt för den trädgårdsintresserade barnfamiljen som önskar en blandning av plana gräsytor, fruktträd och bärbuskar. På tomten finns även ett isolerat förråd om ca 10 kvm.

Här bor ni med centralt barnvänligt och sjönära läge med närhet till bra kommunikationer till city och underbara promenadstråk - både längst med Skurusundets vatten och i Nyckelvikens naturreservat. Närliggande Bastusjön bjuder på en allmän badplats och möjlighet till att åka skridsko på en plogad bana om vintern. Ektorp centrum och Skuru Skola ligger endast en kort promenad bort.

Ansvarig mäklare

Anna Hellgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skurusundsvägen 23, Såld i Skuru, Nacka Planlösning från Skurusundsvägen 23, Såld i Skuru, Nacka Planlösning från Skurusundsvägen 23, Såld i Skuru, Nacka

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad