Såld

Skarpnäck, Stockholm

Sköndalsvägen 106

Slutpris: 2 050 000 kr

Sköndalsvägen 106

Väldisponerad tvåa med centralt läge i Sköndal.

PERSONLIG VISNING EFTER Ö.K RICHARD SÖRMAN 0708-600760.
Varmt välkommen till denna kvadratsmarta tvåa i vackra Sköndal. Bostadens två rum är väl tilltagna med ett generöst ljusinsläpp som ger en luftig och ombonad känsla till rummen. Sköndal ligger naturnära och med bra kommunikationer - ett område som erbjuder det mesta man kan önska sig!

En välkomnande och rymlig hall öppnar upp mot bostadens övriga rum. Hallen har bra plats för ytterkläder och mörk klinker på golvet är både stilrent och praktiskt. Från hallen nås sovrum, vardagsrum och badrum. Det rogivande sovrummet rymmer en dubbelsäng och erbjuder mycket bra förvaringsmöjligheter i flera garderober samt en klädkammare. Rummet erbjuder utrymme för ytterligare möblering som exempelvis en kontorshörna och extra förvaringsmöbler.

På andra sidan av hallen finner man det ljusa och trivsamma vardagsrummet, här ryms matbord för 4-6 personer, soffa, soffbord och andra bekvämligheter. Även här erbjuds utrymme för ytterligare möblering som exempelvis en till kontorshörna, perfekt för det distansarbetande eller studerande paret.

Från vardagsrummet nås det karaktärsfulla, moderna köket med schackrutiga väggar, över- och underskåp med vita släta luckor, rostfria vitvaror samt mörkt klinkergolv. Den maskinella utrustningen innefattar kyl och frys, spis med induktionshäll och ugn samt vägghängd köksfläkt. Vidare finns ett fräscht helkaklat badrum i anknytning till hallen.

Som boende i Brf HSB Offergärden blir du en del av en solid och välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen äger marken och har en låg belåningsgrad. Föreningen tillhandahåller bland annat parkeringsplatser (separat kö tillämpas), föreningslokal, bastu och träningslokal med pingisbord. Tvättstuga och cykelförråd finns i varje hus. Föreningen har också en trevlig gård med lekplats och grillplats med tillhörande trädäck. I anknytning till varje hus finns även takterrasser med milsvid utsikt för boende att nyttja.

Bostaden ligger bara minuters gångväg från Sköndals centrum där det finns mataffär, vårdcentral, café, restaurang, apotek och annan service. Vid infarten till Sköndal finns det en handelsplats med bland annat Willys, Systembolaget, Plantagen, Nordic Wellness och Max.

Sköndal ligger nära stan men området är lugnt och naturnära. Husen ligger mitt emot Stiftelsen Stora Sköndal och på promenadavstånd ligger sjön Drevviken som erbjuder trevliga badplatser, promenad- och joggingvägar, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor på vintern. En kort promenad bort ligger även Hökarängsbadet som har en liten sandstrand, stor gräsyta och en badbrygga. Närheten till Ågesta Golfklubb och naturområdena i Orhem och kring Flaten är också en stor tillgång.

Kommunikationerna är mycket bra med busshållplats utanför husen. Med buss 188, som är matarbussen, kommer man på 10-15 minuter till Gullmarsplan med anknytning till tunnel- och tvärbanan. Det är också nära till Norra Sköndal där bussarna passerar till Tyresö, Haninge, Huddinge och Skärholmen.

Richard Sörman
Ansvarig mäklare

Richard Sörman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Richard

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sköndalsvägen 106, Såld i Skarpnäck, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad