Såld

Öfre Slotts, Uppsala

Skolgatan 17

Slutpris: 2 925 000 kr

Skolgatan 17

Fantastisk lägenhet högst upp i fastigheten med utsikt över takåsar och Domkyrkan!

Välkommen till denna unika lägenhet belägen i lugna kvarter på Öfre Slotts! Här bor du centralt i historiska omgivningar, granne med Universitetsaulan och Domkyrkan. Vandra och njut av de vackra vyerna i ett av Uppsalas mest attraktiva kvarter med fantastisk arkitektur och grönområden. Bostaden är belägen i charmig fastighet från 1884-1885 med många tidstypiska detaljer såsom djupa fönsternischer, kakelugn, fina trägolv och en generös takhöjd. Planlösningen erbjuder en välkomnande hall samt ett rymlig kök med gott om arbetsyta och plats för matgrupp. I vardagsrummet finns den välfungerande kakelugnen och i det intilliggande halvrummet finns plats för 140 cm säng samt förvaringsmöjligheter. Slutligen finns det renoverade badrummet med smakfulla materialval utrustat med kombitvättmaskin!

Öfre Slotts består av lugna kullerstensbelagda gator och trevliga kvarter med närhet till allt staden har att erbjuda! Du har promenadavstånd till de flesta av universitetets fakulteter och de mest uppskattade restaurangerna. Härifrån är det även nära till Centrum, ICA Luthagens Livs, uteliv och kulturliv. När du söker grönområden så hittar du enkelt till Botaniska trädgården, Engelska parken eller det vackert upprustade årummet för att nämna några av alla smultronställen som ligger alldeles runt knuten. Charmig och skyddad innergård med härlig gårdsmiljö.

Denna lägenhet måste upplevas på plats! Välkommen att anmäla dig till visningen!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skolgatan 17, Såld i Öfre Slotts, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad