Såld

Borgarbo, Uppsala

Skogsbacken 30

Slutpris: 1 420 000 kr

Skogsbacken 30

Charmigt hus på fantastisk tomt i skyddat läge i mysiga Borgarbo ca 30 minuter från Uppsala!

Charmigt hus på fantastisk tomt i skyddat läge som ligger i mysigt och välordnat område ca 30 minuter från Uppsala. Huset har använts både som permanent- och fritidsboende. Underbar trädgård med stora gräsytor som vetter mot ett lugnt skogsområde. I trädgården finns bl.a. hallon och vinbärsbuskar. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger utmärkta sällskapsytor där hela familjen kan umgås och braskaminen ger extra trivselfaktor. Här finns även välkomnande hall, två sovrum, badrum renoverat 2013, inglasad veranda samt stor altan som delvis är under tak. Källare om ca 24 kvm som är fördelade på två rum där det i det större finns tvättmaskin.

Det mysiga området Borgarbo är beläget strax öster om Siggefora med ca 10 min bilfärd till Siggeforasjön och badplats. En bra blandning av permanentbostäder och fritidshus. I samfälligheten finns gemensamma ytor att disponera, såsom pool, boulebana, sandlåda, gungor, dansbana och fotbollsplan. Här ges möjlighet till gemenskap med exempelvis midsommarfirande vid dansbanan med dans runt midsommarstången, lekar och kaffe. Omgivningen inbjuder även till fina promenadstigar samt tillgång till svamp- och bärskogar.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skogsbacken 30, Såld i Borgarbo, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad