Såld

Haga, Västerås

Skjutbanegatan 3A

Slutpris: 725 000 kr

Skjutbanegatan 3A

Välplanerad lägenhet med lyxigt stor inglasad balkong!

Nu erbjuder vi en trivsam och välplanerad lägenhet på högt och ljust läge. Här bor du med grönska utanför den mycket stora inglasade balkongen.
Planlösningen är bra och ger fin möjlighet till möblering. Bra hall med förvaringsutrymme samt anslutande badrum. Vardagsrummet har plats för både soffgrupp och säng. Från vardagsrummet kommer du även ut till den härligt stora och inglasade balkongen. Här finns massor med plats att umgås när vännerna är på besök. Fin grönska utanför och ett högt lugnt läge. Köket har bra plats för ett matbord vilket gör det både praktiskt och bekvämt.

Detta är en lägenhet för dig som uppskattar en fin planlösning och ett lite mer avskilt högt läge med dess fördelar.

Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skjutbanegatan 3A, Såld i Haga, Västerås

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad