Såld

Haga, Västerås

Skjutbanegatan 13B

Slutpris: 1 500 000 kr

Skjutbanegatan 13B

Totalrenoverad!

Varmt välkommen till Skjutbanegatan 13B och denna topprenoverade trerummare på våning 2!

- Totalrenoverad
- Stabil förening
- Inglasad och stor balkong
- Välplanerad

Lägenheten fördelar sig över en inbjudande hall, ett helkaklat och lyxigt badrum, ett nyrenoverat kök som är utrustat med allt man behöver, två rogivande sovrum, en praktisk klädkammare för förvaring och sist men inte minst ett socialt vardagsrum med utgång till en inglasad balkong. Till lägenheten hör ett källarförråd.

I närområdet finns det restauranger, matvarubutik, förskola/skola, lekparker och härliga promenadstråk. Cykelavstånd till City och för den som vill åka buss finns det gott om kommunikationer.

Stabil förening med låg belåning (Belåningsgrad på 3 502kr/kvm) och stora renoveringar gjorda såsom bland annat fönster och takbyte. Finns bastu och uthyrningslägenhet att nyttja.

Välkommen på visning!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
Stina Ottestam
Assisterande mäklare

Stina Ottestam

Mäklarassistent Läs mer om Stina
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad