Såld

Östermalm, Stockholm

Skeppargatan 37

Slutpris: 10 000 000 kr

Skeppargatan 37

Spektakulär sekelskiftestrea med sagolika fönster och kakelugn

- Spektakulär trerummare i hjärtat av Östermalm
- Sagolika fönsterpartier
- Kakelugn
- Nyligen renoverat spatiöst badrum med tvättmaskin
- Förening med god ekonomi och låg belåning
- Juridisk person kan accepteras

I hjärtat av Östermalm saluförs nu en ljus och vacker sekelskiftestrea med imponerade takhöjd, vacker kakelugn och spektakulära fönsterpartier. Här njuter du av att bo på i hjärtat av Östermalm i en mycket spännande "minivåning" med två bra sovrum, ett mycket generöst och vackert badrum med tvättmaskin, ett sällskapsrum med gott om plats för större sällskap, ett mysigt kök samt gott om förvaringsmöjligheter. Bostaden andas sekelskiftesatmosfär med sina vackra trägolv, väggpaneler och stuckatur inmålade i harmoniska kulörer, imponerande takhöjd och de sagolika fönstren med sina djupa nischer och skimrande fönsterglas. Bostaden har en genomgående planlösning med ljusinsläpp från två håll.

Brf Havsfrun 15 är en äkta förening med god ekonomi och som äger marken. Föreningen upplåter 8 lägenheter samt en lokal med bostadsrätt. Föreningen har låg belåning, med endast 1197 kr/kvm (2021). Juridisk person kan tillåtas som medlem.

Sammantaget är detta ett mycket bekvämt och attraktivt boende med ett absolut toppläge i hjärtat av Östermalm. Med endast några minuters promenad nås Strandvägen och Östermalmstorg med dess rika utbud av restauranger, shopping och nöjen. All tänkbar service finns runt hörnet men även närhet till grönområden som Humlegården och Djurgården. På bara några minuter nås Strandvägen och skärgårdsbåtarna. Utmärkta kommunikationer erbjuds med tunnelbanans röda linje samt flertalet busslinjer.1932 blev namnet Östermalmstorg officiellt och är numera bilfritt och med daglig torghandel.

Therese Nilsdotter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad