Till salu
Budgivning pågår

Smedjebacken

Skeppargårdarna 18

Högsta bud
bidding icon with dollar sign Budgivare 1 790 000 kr
790 000 kr Eller högstbjudande
area icon Yta
  • 65 m2 boarea
  • 12 m2 biarea
  • 1 490 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1963
Skeppargårdarna 18

Trivsamt fritidshus på naturskönt läge med utsikt mot sjön!

Nu erbjuder vi ett trevligt fritidshus på härligt läge. Här njuter du av naturens lugn med närhet till bad och fiske i sjön.
Huset erbjuder ett mysigt boende med rejält kök med bra förvaring. Vardagsrummet har bra plats för soffgrupp. Här njuter ni framför den rustika eldstaden. De stora fönsterpartierna ger fint ljus samt bra kontakt med trädgården. Från vardagsrummet kommer du även ut till den härliga terrassen med tak. Här finns massor av plats att umgås med vännerna på besök. Njut av utsikten och det sköna lugnet.
Det finns även tre bra sovrum. Badrummet ligger i direkt anslutning till den vedeldade bastun. Här ges tid för avkoppling...

Detta är ett tillfälle för dig som söker ett naturskönt och trivsamt fritidsboende. Med naturen intill är det lätt att trivas.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning.

Intresseanmälan

Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Grundinformation

Interiör

Fastigheten

Energideklaration

Tomt

Taxering

Vatten och avlopp

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Försäkring

Elektricitet

TV och bredband

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad