Såld

Vattholma, Uppsala

Skärtomtsvägen 3

Slutpris: 6 450 000 kr

Skärtomtsvägen 3

Fantastisk 30-talsvilla, fint renoverad med tidstypiska detaljer, bergvärme och sagolik trädgård!

Sällsynt tillfälle att förvärva varsamt renoverad 30-talsvilla med fantastiskt läge och stor insynsskyddad tomt! Här har man valt att modernisera och samtidigt bevara husets själ och charm och många tidstypiska detaljer. Huset har bland annat genomgående trägolv, vackra spegeldörrar (några med kammarlås), profilerat listverk, eldstäder och spröjsade fönster.

I entréplan erbjuds en välkomnande hall med gästtoalett, kök och intilliggande matsal med fransk balkong. Vidare finner du ett vardagsrum med vacker gjutjärnskamin, sovrum/gästrum samt ytterligare ett sällskapsrum med utgång till veranda under tak. Från verandan har man en fantastisk utsikt som sträcker sig långt! Övre plan är villans mer privata del med tre till fyra sovrum, en möblerbar hall samt ett kaklat badrum med dusch. Källarplan hyser kombinerad tvättstuga/badrum, musikrum, vinkällare samt enbilsgarage med stort förråd.

Njut av en vackert planerad trädgård med bärbuskar, 100-åriga äppelträd, perennrabatter, berså, stort soldäck i etage med plats för utekök, stor grill och bubbelpool. För barn finns en lekstuga, skogspartier och andra stora ytor som inbjuder till lek. För den odlingsintresserade finns även ett vackert växthus och ett flertal pallkragar att odla i. Här kan ni njuta av både avkoppling, umgänge, spel och aktiviteter.

Vattholma ligger 20 km norr om Uppsala och är en idyllisk ort med gamla anor från tiden för järnmalmshantering vid Vallonbruket. I närområdet finns förskolor, F-6 skola, mataffär, bibliotek, idrottshall, fotbollsplan och tennisbanor. För den aktive finns det bra motionsmöjligheter med upplyst motions- och skidspår samt golfbana (18 hål). Vattholma har mycket goda kommunikationer till Uppsala, 12 minuter med tåg (till fots tar du dig till tågstationen på 5 minuter från huset). Med bil tar du dig snabbt ut på E4:an.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skärtomtsvägen 3, Såld i Vattholma, Uppsala Planlösning från Skärtomtsvägen 3, Såld i Vattholma, Uppsala Planlösning från Skärtomtsvägen 3, Såld i Vattholma, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad