Kommande bostad

Västra Orminge, Nacka

Skarpövägen 5

2 695 000 kr
area icon Yta
  • 81 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 454 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 4 (med hiss)
Skarpövägen 5

- Genomgående renoverad!
- Lägenhet som sällan kommer ut till salu i området
- Gavelläge med balkong ut mot söder
- Bland de lägsta avgifterna i området

Här bor man i en mycket fint renoverad 3.5:a med stilrena materialval. Lägenheten har ett bra gavelläge utan insyn med söderläge på balkongen ut mot grönska. Genomgående fina ytskikt och ett fint renoverat kök med komplett utrustning. Lägenheten erbjuder dessutom ett helt renoverat badrum utrustat med WC, kommod, dusch, tvått/torksmaskin. Detta är en lägenhet som uppfyller alla era behov och det är bara att flytta in!

Många av de boende trivs väldigt bra och bor länge i området. Utanför lägenheten finns flertalet naturområden, busshållplats och parkstråk. Orminge centrum finns även på kort gångavstånd med stort utbud av affärer, matbutiker, gym och flertalet avgångar med buss.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka in din tid för visning!

Intresseanmälan

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad