Till salu
Budgivning pågår

Norra Gottsunda Villaområde, Uppsala

Sjutomtavägen 12

Senaste bud
bidding icon with dollar sign Budgivare 1 6 130 000 kr Visa alla
6 000 000 kr
area icon Yta
  • 128 m2 boarea
  • 128 m2 biarea
  • 1 017 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1973
Sjutomtavägen 12

Familjevilla i Södra Gottsunda i mycket gott skick och med låg energiförbrukning!

Nu finns chansen att förvärva en rymlig familjevilla med centralt läge i Uppsala! Huset totalrenoverades under 2013 med bland annat nytt tak, nya fönster, ny fasadpanel med förbättrad isolering i väggar och tak, båda badrummen samt kök och diverse ytskikt. Spännande och praktisk planlösning med ett entréplan som erbjuder en välkomnande hall, kök öppet mot det rymliga vardagsrummet samt gästtoalett i anslutning till entrén. Övre plan hyser två ordentliga sovrum, stort allrum som med enkelhet kan göras till två sovrum om behovet finns. Här finns också helkaklat badrum med såväl dusch som badkar. På det övre källarplanet återfinns tvättstuga med grovingång, bastu med dusch och WC, arbetsrum/sovrum samt allrum med öppen spis! I det nedre källarplanet finns stort hobbyrum/lekrum samt mycket goda förvaringsmöjligheter i flertalet förråd.

Uppvuxen trädgårdstomt med stort garage och lekstuga. Tomten omgärdas av staket och här finns prydnadsväxter, fruktträd, bärbuskar och härliga gräsytor för lek och spel. Förutom altanen i anslutning till vardagsrum/kök samt den stora balkongen erbjuder tomten flera naturliga sittplatser!

I närområdet finns god service med flera förskolor, skola och lekplatser. Cirka 8 km till Uppsala centrum och 10 min med cykel till Gottsunda centrum med ICA Kvantum, Willys, Feskarn, Triller samt flera restauranger, apotek, blomsterhandel och klädbutiker. På gångavstånd från huset finns busshållplats som tar er till bland annat Akademiska, Blåsenhus och Centralstationen på ca 15-20 minuter.

Som boende i Norra Gottsunda Villaområde har man tillgång till de vackra naturreservaten Nåsten och Hågaån som sträcker sig från Vårdsätraviken hela vägen till Berthåga. För den friluftsintresserade finns här vackra vandringsleder och härliga naturupplevelser! På cykel/gångavstånd når man Vårdsätrabadet och rekreationsområdet runt Skarholmen. Direkt närhet till Vårdsätra skog med vandringsleder som sträcker sig in till Studenternas IP samt populär mountainbikeled.

Varmt välkommen på visning - anmäl er redan idag!

Intresseanmälan

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Jonathan Léman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad