Till salu

Heby, Heby

Sjömossvägen 7

  • Friliggande villa
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 7 rum och kök
area icon Yta
  • 190 m2 boarea
  • 1 516 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Sjömossvägen 7

Välplanerad och rymlig villa byggd 2018, med smakfulla materialval, braskamin, pool och bastu!

Här infinner sig känslan av ett nyproducerat hus som stod klart 2018, med inredd övervåning 2021. Väldisponerade ytor i öppen planlösning och väl tilltaget med rum. Smakfulla materialval som ger en känsla av att det bara är att flytta in. Energisnålt hus med mycket låga driftskostnader. Genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Väldisponerad och rymlig tomt i idealiskt väderstreck som ger dig sol hela dagen. Väl tilltagna altandäck med inbyggd pool.

Bostadens entréplan erbjuder rejält välutrustat kök med köksö och öppen planlösning mot rymligt vardagsrum med braskamin. Här finns även två sovrum, rymligt duschrum samt tvättstuga som även nås från groventrén.
En trappa upp finner man en nyinredd övervåning med väldisponerad yta, tre välplanerade sovrum, varav ett rymligt master bedroom med plats för klädkammare samt ett allrum. Här finns även ett mycket smakfullt och påkostat badrum med dusch, bubbelbadkar samt bastu.

På Sjömossvägen bor du i ett nyproducerat villaområde, med perfekt läge och med promenadavstånd till allmänservice, skola F-9 samt sportanläggning med badhus.
Från Heby tar du dig praktiskt t/r Uppsala-Sala med tåg, alternativt buss.

Intresseanmälan
Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas
Sofia Wictorsson
Assisterande mäklare

Sofia Wictorsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sofia

Bostad

Ekonomi

Dokument och länkar

previous slide
next slide
Planlösning från Sjömossvägen 7, Till salu i Heby, Heby Planlösning från Sjömossvägen 7, Till salu i Heby, Heby
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad