Såld

Öster Mälarstrand, Västerås

Sjöjungfrugatan 4

Slutpris: 3 500 000 kr

Sjöjungfrugatan 4

Lyxigt på Kajplats med två badrum

Välkommen till denna mycket fina och härliga trea om hela 87 kvm i Kajplats 1. Bostaden karaktäriseras av fina färgval och genomgående hög standard. Bostadens välplanerade kvadratmeter erbjuder ljusa och öppna ytor, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gästtoalett med dusch.
Fullt utrustat kök från Vedum med plats för stort matbord. Vidare finns även två stora sovrum med skjutdörrsgarderober. Från vardagsrummet når du en rymligt balkong med kvällssol och mälarutsikt.

Det mälarnära området ger dig fina omgivningar året om. Njut av mysiga promenader längst vattnet, sommar som vinter.

Det här är boendet för dig som söker en nyligen producerad lägenhet med närheten till Mälaren, fina promenadstråk, bageri, gym och inte minst det populära Steam Hotel.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sjöjungfrugatan 4, Såld i Öster Mälarstrand, Västerås

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad