Såld

Öster Mälarstrand, Västerås

Sjöjungfrugatan 3B

Slutpris: 2 365 000 kr

Sjöjungfrugatan 3B

Härligt Mälarnära och påkostat boende med stor balkong i soligt läge! Hiss från markplan.

Välkommen till ett läckert boende i ett av Västerås mest omtyckta lägen! Här bor du på en härligt ljus hörna i öppet läge med vy åt flera håll. Mälarens vatten och vackra promenadstråk ger en härlig lyx.
Planlösningen är tilltalande med en rymlig och välkomnande hall med stort klädskåp med skjutdörrar. Anslutande snyggt badrum. Köket och vardagsrummet ligger i en trivsam öppen och trevlig planlösning. Fönster åt två håll ger ett härligt ljus. Från vardagsrummet kommer du även ut till den stora balkongen som har bra plats för möblering. Här känner man verkligen det fina fria läget med vy åt flera håll. Den har också ett underbart solläge att njuta av. Det finns även ett fint sovrum med plats för en rejäl säng.

Lägenheten håller mycket hög standard och är uppgraderad i valet av golv och inredning. Öster Mälarstrand bjuder på en härlig puls med närhet till både vacker natur, småbåtshamnar liksom Steam Hotel m m - Ett tilltalande boende i ett alltmer attraktivt område. Telia Triple Play med bl a höghastighetsfiber (1000Mbit/1000Mbit/s) ingår i avgiften nedan.

Välkommen på visning!

Privat: Magnus Levenborn
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sjöjungfrugatan 3B, Såld i Öster Mälarstrand, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad