Såld

Öster Mälarstrand, Västerås

Sjöjungfrugatan 2

Slutpris: 2 500 000 kr

Sjöjungfrugatan 2

Storslagen utsikt

Stilsäker och fantastisk tvåa med utsikt mot Mälaren. Nu erbjuder vi en nyligen producerad tvåa med optimal planlösning i ett av Västerås trevligaste kvarter. Lägenheten är belägen på första våningen med inglasad balkong som vetter i söderläge mot innergården och Mälaren. Planlösningen erbjuder en rejäl hall med klinkergolv och skjutdörrsgarderob. Ett tilltalande helkaklat badrum med kombimaskin och snygga duschväggar. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med plats för soffa och matbord. Köket är från Vedum och är byggt i vinkel och rymmer mycket förvaring.

Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen med sol större delen av dagen, här kan du njuta av fin utsikt året om.

På Öster Mälarstrand har du kort promenadavstånd till Steam Hotel, matbutik och caféer. På senare år har utbudet ökat med både restauranger och gym. Det här är lägenheten för dig som vill bo i ett nytt växande område men samtidigt ta lugna och fina promenader längs vattnet.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sjöjungfrugatan 2, Såld i Öster Mälarstrand, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close