Kommande bostad

Kungsängen, Uppsala

Siktargatan 32

  • price tag icon 6 009 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
4 095 000 kr
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 109 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 009 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2007-08
Siktargatan 32

Rymlig 4:a med inglasad balkong & stor uteplats. Centralt läge med gångavstånd till centralstationen

Välkommen till ditt nya hem på 109 kvm, fördelat på 4 rum och kök. Här finns en mysig inglasad balkong och en stor uteplats mot föreningens trevliga innergård – perfekt för grillkvällar och umgänge, medan barnen leker i en trygg och barnvänlig miljö.

Denna bostad präglas av ljus och rymd, med stilrent kök, rymligt vardagsrum och tre stora sovrum. Dessutom två smakfulla badrum och gott om förvaringsutrymme med garderober, klädkammare och ett källarförråd på 4 kvm. Bekväm boende med hiss från mark- och garageplan.

Belägen i ett modernt bostadsområde nära stadskärnan och natur. Uppsala Stadsträdgård och Fyrisån ligger inom gångavstånd, och det finns utmärkta bussförbindelser samt närhet till Resecentrum med tåg till Stockholm och Arlanda. Området erbjuder också en mängd servicealternativ som Willys, sushirestaurang, pizzeria, gym och mycket mer. Kontakta oss för en visning idag!

Intresseanmälan
Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad