Kommande bostad

Kungsängen, Uppsala

Siktargatan 15

Pris enl ök
area icon Yta
  • 88 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 539 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2010-2011
Siktargatan 15

Välkommen till Siktargatan 15 och en mycket ljus och väldisponerad 3,5:a med två stora balkonger varav den ena är inglasad. Här bor ni i en mycket stabil förening med låg avgift och perfekt pendlarläge med promenadavstånd till Resecentrum.

Planlösningen erbjuder hall med förvaring via klädkammare och skjutdörrsgarderober, stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong, trivsamt kök med matplats, möblerbart halvrum med skjutdörr som med fördel kan användas som t.ex. kontor/barnrum, två bra sovrum varav det ena har utgång till balkong mot innergården samt badrum med bl.a. tvättmaskin och torktumlare. Barnvänlig och bilfri innergårdsmiljö och fastighet med hiss ner till garaget. Kort kö till parkeringsplats i garage för endast 1 000kr/mån (96 p-platser fördelat på 103 lägenheter, med tillgång till el-bilsladdning!). Till lägenheten hör ett förråd beläget i garageplanet. Mycket välskött förening med god ekonomi och barnvänlig innergårdsmiljö och tillgång till gästlägenhet.

Kungsängen/Industristaden är ett populärt område med bara några minuters promenad till city och Resecentrum, varför området lämpar sig utmärkt för den som pendlar. Här finns matbutiken Willys, flera restauranger, gym, förskola, Anna Petrus Park med tillhörande lekplats mm. Ett stenkast härifrån nås Fyrisån med dess grönområden och kajplats för fritidsbåtar. Likaså finns gång- och cykelbron Hamnspången som leder över till Stadsparken och vidare till sjukhusområdet och omkringliggande institutioner.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller [email protected]!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad