Kommande bostad

Lännersta, Nacka

Sieverts väg 18

Pris enl ök
area icon Yta
  • 326 m2 boarea
  • 82 m2 biarea
  • 5 114 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1930
Sieverts väg 18

Arktitektritad villa med magisk sjöutsikt och utomhuspool.

Arkitektritad villa med underbar sjöutsikt! Styckningsmöjlighet på ca 2000 kvm av tomten med möjlig byggrätt på 180 kvm i kommunens föreslagna detaljplan. (se övrigt i beskrivning). Här njuter ni av en fantastisk utsikt över båtlivet på Lännerstastundet som är en hög trivselfaktor att njuta av året om. Bostaden erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum om ca 70 kvm med en generös takhöjd om ca 5 meter.

Mer information kommer!

Intresseanmälan

Peter Eriksén

Reg. fastighetsmäklare, delägare Läs mer

Linus Wallinder

Registrerad fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Närområde

previous slide
next slide
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad