Såld

Lövboås, Hallstahammar

Sidensvansvägen 4

Slutpris: 2 995 000 kr

Sidensvansvägen 4

Nybyggt enplanshus!

Välkommen till Sidensvansvägen 4 och denna nybyggda enplansvilla (2020) med stenlagduppfart, inglasad altan, färdig gräsmatta och tujahäck planterad, här är det bara att flytta in!

Vitputsad fasad och stora fönsterpartier ger villan ett modernt utseende och en känsla av rymd. 3 stavparkett golv, målade väggar och materialval av kvalité är genomgående i hela huset. Fördelar sig över en inbjudande hall med klinkergolv, akustikpanel och spotlights i tak, praktisk och helkaklad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, ett masterbedroom med förvaring via garderober samt ett eget lyxigt och helkaklat badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till en stor och inglasad altan om 29kvm, två rogivande sovrum varav ett som går att dela av till två sovrum och ett helkaklat badrum med badkar. Luft/luft värmepump installerad för både värme och kyla som har använts för kyla under de varma sommardagarna.

Stor tomt med stenlagd uppfart, utomhusbelysning och en baksida i soligt söderläge! Friggebod om 9kvm med indragen el.

Läget är perfekt beläget i ett lugnt och familjevänligt område. Här finns närhet till lekpark, skolor och förskolor, grönområden samt ett stort utbud av mataffärer. Om ni behöver komma in till Västerås stad ligger den bara en kort bilfärd bort och ni har goda kommunikationer genom buss 511 som tar er direkt till Västerås city.

Säljes förbesiktigat!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sidensvansvägen 4, Såld i Lövboås, Hallstahammar
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad