Såld

Sevalla, Västerås

Sevalla Erikslund 2

Slutpris: 2 300 000 kr

Sevalla Erikslund 2

Ett boende med möjligheter! Stor tomt med litet stall.

Ett tillfälle för dig som önskar ett boende i lantlig miljö med stora möjligheter. Stora investeringar gjorda såsom bergvärme, ny el, solceller, elbilsladdare, robotgräsklippare och fiber. Det återstår en del finish främst utvändigt. Det finns vidare en ny komplementbyggnad samt ett äldre stall med två boxar. Tidigare ägare hade även en mindre hage som en del av tomten. Ser du möjligheterna är detta ett tillfälle för dig.

Huset erbjuder en planlösning fördelat på 1 ½ plan samt källare.
Bottenplan: Hall med anslutande badrum. Kök med separat matplats. Vardagsrum med utgång till uterum. Arbetsrum/sovrum finns också.
Övre plan; Mindre hall, två sovrum varav det ena har flera garderober. Det finns även toalett samt vindsutrymme.
Källarplan; Här finns både tvättstuga, förråd samt möjlighet till hobbyrum eller liknande.

Detta är ett tillfälle för dig som söker ett bra hus med möjligheter och där flera större investeringar redan är gjorda.

Välkommen!

Privat: Magnus Levenborn
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sevalla Erikslund 2, Såld i Sevalla, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close