Såld

Kungsholmen - Rådhuset, Stockholm

Scheelegatan 30, 2 tr

Slutpris: 4 600 000 kr

Scheelegatan 30, 2 tr

Optimalt planerad sekelskiftestvåa med balkong på bästa Kungsholmsadress!

Välkommen till denna exklusiva tvåa som kombinerar perfekt planering, modern elegans och optimalt ljusflöde. Med en imponerande yta på 39 kvadratmeter är varje centimeter noga utnyttjad för att skapa en harmonisk och funktionell boendemiljö. Lägenheten har genomgått en noggrann och smakfull renovering som präglas av högsta kvalitet och snygg design. Det eleganta brädgolvet ger inte bara en känsla av lyx, utan skapar även en varm och inbjudande atmosfär i varje rum. Takets generösa höjd på ca 3,30 meter skapar en känsla av rymd och öppenhet som ger dig utrymme att andas.
Balkongen har en fin vy över den lugna innergården blir den din plats för avkoppling och frisk luft. Tänk dig att njuta av en lugn morgonstund med kaffe eller ta med middagen ut på kvällen.
Att bo här ger dig bästa av två världar – närheten till stadens puls och bekvämligheter, samtidigt som du har en trygg och avkopplande vrå att kalla ditt eget.
Med restauranger, kultur och shopping runt hörnet finns alltid något spännande att upptäcka. Det här är mer än bara en lägenhet, det är din inkörsport till det bästa staden har att erbjuda.

Tveka inte att kontakta oss för att utforska denna fantastiska möjlighet på Scheelegatan 30 närmare. Detta är din chans att bo i en omsorgsfullt renoverad tvåa som kombinerar praktiskt boende med en levande stadskänsla.

Välkommen till din framtida drömbostad!

Mattias Nilsson
Ansvarig mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
Jonatan Werner
Assisterande mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonatan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Scheelegatan 30, 2 tr, Såld i Kungsholmen - Rådhuset, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad