Såld

Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm

Sankt Göransgatan 82, 3,5 tr

Slutpris: 3 500 000 kr

Sankt Göransgatan 82, 3,5 tr

Högst upp med generös balkong

Varmt välkomna till denna ljusa sekelskiftespärla med balkong högst upp i denna delen av huset . Balkongen har fritt läge och vetter mot den ljuvliga innergården vilken likt hela föreningen präglas av ett enastående lugn. Bostaden är charmig och har lite vindskaraktär samt läckra furutiljor. Planlösningen bjuder på flertalet möbleringsmöjligheter i allrummet och här finns också en garderobsvägg för förvaring. Det praktiska och stilrena köket ligger intill allrummet. Ett fräscht ljuskaklat badrum, med rikligt ljusinsläpp från fönster, och plats för tvättmaskin.
Här bor ni på en toppenadress med direkt närhet till kommunikationer, dagligvaruhandel, promenadstråk, restauranger och puls.

Juridisk person kan godkännas som medlem.

Brf Knoppen 3 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen består av 23 lägenheter, varav samtliga upplåts med bostadsrätt, samt 1 lokal som upplåts med hyresrätt. Huset Knoppen 3 är ritat av arkitekt Gustaf Dethoff och byggt av Byggnads aktiebolaget Manheim. Huset är byggt som ett T-hus, vilket innebär att fastigheten har en entré från gatan med trapphus så att man når såväl lägenheter åt gata som gård från samma trapp. Det är beläget på S:t Göransgatan 82 i kvarteret Knoppen i S:t Görans församling, Stockholm. Huset stod klart 1905/06 och totalrenoverades 1994/95.

Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer (blå och grön) samt ett flertal innerstadsbussar, exempelvis 3 och 4. Här finner ni den härliga stadspulsen kring Västermalmsgallerian, Fleminggatan, Sankt Eriksgatan och Drottningholmsvägen. Det erbjuds ett stort utbud av restauranger i ständig förändring som rymmer matkulturer från hela världen. En mix av bagerier, fik och caféer i kombination med småbutiker skapar en härlig och levande atmosfär! Här bor ni dessutom med direkt närhet till vatten, promenadstråk samt härliga grönområden såsom Kronobergsparken och Rålambshovsparken. För den träninssugne finns trevliga löprundor runt Kungsholmens strandlinje.

Mattias Nilsson
Ansvarig mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
Jonatan Werner
Assisterande mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonatan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sankt Göransgatan 82, 3,5 tr, Såld i Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad