Såld

Vasastan, Stockholm

Sankt Eriksgatan 84

Slutpris: 4 080 000 kr

Sankt Eriksgatan 84

Unik studiolägenhet i absolut toppskick!

Nu finns möjlighet att förvärva en magisk och unik studiolägenhet i absolut toppskick belägen mitt i Vasastans puls!
Bostaden har omsorgsfullt renoverats med moderna och exklusiva material. Bostadens optimala planlösning i kombination med rikligt ljusinsläpp från stora fönster och generösa takhöjd skapar en genomgående luftig känsla. Här erbjuds ett rymligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matgrupp och här skapas den perfekta platsen för umgänge och samvaro. Vidare disponerar bostaden ett stilrent och fullt utrustat kök, ett rymligt sovrum med platsbyggd förvaring och ett helkaklat badrum. Bostaden har genomgående god förvaring i flera platsbyggda garderober.

Kvarteren runt Sankt Eriksplan är några av Stockholms mest populära att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskifteshus. Här bor man nära till allt. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. För den shoppingsugna finns Västermalmsgallerian på andra sidan Sankt Eriksbron, här i finns de flesta butikskedjorna.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sankt Eriksgatan 84, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close